2013-02-06

Röd näsa

och inte av någon rolig anledning. I torsdags började halsen att kännas av, fredag var jag ledig och tänkte inte så mycket på det. Lördag vinprovning anordnad av #vintweetupsthlm. Jag var otroligt glad över inbjudan! Vilken tillställning. 200:- och nio viner under ledning av Grodan vinbars Adam.De öppnar den 25:e februari och jag kommer säkert gå dit på ett glas vin eller två när jag är i krokarna.

Hittade framför allt två favoriter som jag gärna skulle fylla på med i vinkällaren, eller under skrivbordet som huserar ett gäng kartonger från främst Caviste.
17.30 tog jag och vännen F trapporna upp till Grodans matsal där jag bespetsade mig på en råbiff. Egentligen hade jag tänkte hugga in på älgkorven med dessert då de hade erbjudande under krogveckan men jag äter ju knappt dessert längre.

Biffen var tyvärr väldigt tråkig, smakade inget. Malet kött är fint till hamburgare, men inte råbiff. Den stora mängden senap till borde jag provsmakat men jag var övertygad om att får man en skål med senap så är det något slags senapsröra. Icke! I med en rågad sked Dijonsenap. Plötsligt smakade det något i alla fall.
Bra service och jag fick på rekommendation ett enkelt men funktionellt glas Valpolicella efter att ha sagt mig vara ganska mätt på vin för tillfället.

Efter det taxi till Gustavsberg med ytterligare lite vänner för att fira R. Sedan dess har jag varit och är fortfarande däckad i influensa.

Vi åt ändå på Elefantpojken i måndags kväll efter bankmöte bara för att komma ut lite och de levererar verkligen schyst thaimat för en spottstyver. Ber att få återkomma. Sedan i går känner jag absolut ingen smak alls. Fascinerande, länge sedan det var totalstopp för någon smak ö.h.t.

Nu hoppas jag på att få sova då jag de senaste nätterna somnat in först vid 5-tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar