2012-03-29

Restaurang AG

Och nybesök igen, denna gång med bokat bord för sex personer i matsalen. Nu satt allt!
Bra och snabb service med ett utomordentligt rekommenderat vin. Jag och en kollega delade på 1/4 griskulting och den var helt enkelt perfekt. Bakas 13h i ugnen och sedan griljerat skinn som var vackert brunt och knaprigt. Köttet riktigt saftigt och smakrikt.
Till detta en enkel bladsallad med godaste vitlöksdressingen samt tryffelmajo. Tyckte först att den ganska skarpa (vit)tryffelmajon tog över det mjälla fläsket men hade man bara med en bit skinn så blev det en fin balans. Tillsammans med salladen och dess dressing var allt en väldigt trevlig matupplevelse!Vinet var som sagt väldigt gott. Fick återigen uppleva att vin på magnumflaska är godare. Får ta och googla på varför det är så vid tillfälle.Sett att lite andra krogar har det också så det ska väl gå att få tag på genom någon importör kanske, för det här dricker jag gärna igen.

Det är så tråkigt i Sverige att man måste upp till viner runt 7-800:- för att det ska matcha maten med 2,5*priset på restauranger. Ingen hänsyn till att vingården ligger ett par hundra meter utanför området så att det är ett vin de pays ;-)

***

Nybesök förra veckan, första sedan premiärveckan. Vi satt i baren även nu och det var inga problem att plocka ihop lite LCHF-tugg till vinet. Men är de inte lite sura, herrarna bakom disken? Serveringspersonalen som hejar glatt i restaurangen verkar mer nöjda, eller kanske mindre svåra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar